Kevadine kapsapirukas krõbedal lehttaignal, seemnete, karulaugu ja bešamell kastmega

Kevadine kapsapirukas krõbedal lehttaignal, seemnete, karulaugu ja bešamell kastmega

400 g lehttainast

25 g taimset võid, praadimiseks

250 g kevadist kapsast

50 g spinatilehti

peotäis karulauku

1 dl kõrvitsaseeemneid

1 pakk FoodStudio koorest praekastet Bechamel

70 g riivitud juustu

VALMISTAMINE

Laota lehtaigen küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile – olgu selleks plaadi suurune leht või 4 väiksemat lehttaigna tükki. Tõmba noaga 1,2 cm servast mööda tainast, et tekiks raamistik. Eelküpseta piruka põhjasid 200 kraadi juures umbes 10 minutit või kuni õrnalt kuldne.

Lõika kevadine kapsas peenikesteks ribadeks, pese ja kuivata spinat ning haki karulauk. Sulata tulisel pannil taimne või ning prae esmalt kapsas, kiirelt ja ära lase hauduma.

Lisa seemned, spinat ning kaste. Kuumuta mõned minutid ja viimasena lisa karulauk. Kui sulle meeldib sibul, siis poeta sekka mõned õrnad viilud sibulat või paelõhukesi peedi ribasid – iluks ja värviks. Laota kapsane kate eelküpsetatud põhjale või põhjadele, puista peale riivitud juustu.

Küpseta veel 10 minutit või kuni juust on sulanud. Serveeri soojalt või jahtunult.

FoodStudio_bechamel_KASTE_350g_EST