Lillkapsavorm juustuga
Lillkapsavorm juustuga
Kogus: Neljale
1 pakk FoodStudio koorest praekastet Bechamel
1 umbes 600 g kaaluv lillkapsas
150 g juustu (nt gouda või cheddar)
50 g parmesani
1 küüslauguküüs
2 sl hakitud peterselli
20 g pankot või riivsaia
1 sl oliiviõli
Veidi võid vormi määrimiseks
VALMISTAMINE
Murra lillkapsas õisikuteks, vala õisikud soolaga maitsestatud keevasse vette ning keeda 4 minutit. Kurna. Määri ahjuvorm võiga, vala lillkapsas sinna sisse ning sega kergelt riivitud küüslauguküünega. Riivi juustud. Kuumuta potis kaste ja lisa harilik juust ning pool parmesanist.
Sega vaiksemal kuumusel, kuni juust on sulanud. Lisa hakitud petersell ja vala kaste lillkapsastele. Sega omavahel panko või riivsai, järele jäänud parmesan ja oliiviõli ning pudista vormile. Küpseta 180-kraadises ahju keskmises osas u 20-25 minutit, kuni vorm on jumekas.