Makaronid vorstikastmega – kõigi laste lemmik

Makaronid vorstikastmega – kõigi laste lemmik

100 g makarone, näiteks lipsukesi ehk farfalle pastat

75 g sinki-peekonit või suitsuvorsti

1 pakk FoodStudio bešamell kastet

VALMISTAMINE

Pese kõigepealt käed ja seo põll kenasti ette.

Tee külmiku uks lahti ja vaata, mis vorsti on hommikustest võileibadest alles jäänud. Pane lõikelauale ja haki väiksemaks.

Pane pott veega keema ning lisa sinna lahke näpuotsatäis soola. Vali oma lemmik makaronid ning loe pakilt, mitu minutit neid keeta tuleb.

Jälgi teraselt kella! Keeda makaronid ning peale täpselt õige aja möödumist, kurna makaronid sõela appi võttes.

Vaata, kas hommikustest võileibadest on jäänud suitsuvorsti, sinki või hoopis peekonit. Haki ribadeks või kuubikuteks. Pane pann tulele ning prae vorsti, singi või peekoni kuubikuid, kuni kuldpruunid.

Vala keenud makaronid sinna peale, sega läbi. Ava pakk FoodStudio bešamell kastet – see on lihtne valge kaste. Sega läbi ja lase mõni minut sedasi podiseda.

Tõsta taldrikusse ja lõika tomatit või kurki ka juurde. Isegi ketšupit võid lisada, kui selleks tuju on.

Meie kiidame iga sinu sammu, mis sa iseseisvalt köögis ette võtad!

Kui kõht on täis, siis on ka tuju hea. Pese taldrik puhtaks ja hakka koolitöid tegema!

FoodStudio_bechamel_KASTE_350g_EST