Tatra panniroog peekoni, seente ja koorese piprakastmega
Tatra panniroog peekoni, seente ja koorese piprakastmega
4 portsjonit
130 g suitsupeekonit või meelepärast liha või sinki
1 sibul
2 küüslaugu küünt
4-6 pruuni šampinjoni või teisi seeni
3 peotäit tatart
350 ml FoodStudio veisepuljongit
1 pakk FoodStudio piprakastet
VALMISTAMINE
Me tegelikult teame, et te kõik oskate tatart teha, aga kas te sedasi olete teinud? Me omakeskis võiks sellele maailma lihtsaimale roale anda hindeks 5+.
Haki sibul ja küüslauk, seened ning tükelda peekon. Prae esmalt peekon, kuldseks ja krõbedaks ning korja pannilt.
Seejärel prae seal sibulad, seejärel lisa šampinjonid, peekon ja viimasena küüslauk. Lisa juurde tatar ja keeruta pannil mõned minutid. Vala peale veisepuljong ning hauta, kuni tatratera on peaaegu küps. Viimasena vala peale piprakaste ja lase lõpuni haududa.
Serveeri tatrarooga marineeritud kurgi ja rohelise sibulaga.
*teravilja ja tatart toidu jaoks mõõta on parim peotäie kaupa – 1 peotäis sööja kohta!