Gravy kaste mustade läätsede, soojade marineeritud peetide ja nori vorstidega

Gravy kaste mustade läätsede, soojade marineeritud peetide ja nori vorstidega

3 portsjonit

150 g musti või tumerohelisi läätsi

1 sibul

2 küüslauguküünt

1 pakk FoodStudio gravy kastet

400 g keedupeeti

2-4 küüslaugu küünt

3 oksa rosmariini

pipart ja soola

3 spl palsamiveiniäädikat

1 pk nori vorste (Marta) või teisi taimseid pühade alternatiive

VALMISTAMINE

FoodStudio täistaimne Gravy kaste on juurvilju ja seeni tihedalt täis, et maitse oleks mõnus ja tugev. Läätsedele annab see hea mahlakuse ning imeilusa läike – pühadelauale loodud!

Keeda läätsed, kuni al dente ja kurna keeduveest. Kuumuta potis gravy kaste ning lisa läätsed ja keeruta, kuni kaste on pisut kokku keenud ehk mõni minut. Haki keedupeedid sektoriteks või kuubikuteks ning kuumuta poti põhjas õlis hakitud küüslauk ja rosmariin.

Lisa peedid ja nirista peale palsamiveiniäädikas. Lase mõned minutid maitsestuda.

Pane jõuluvorstid ahju, vastavalt pakil antud soovitustele või isegi enam. Kui soovid, nirista pisut palsamiveiniäädikat, sojakastet või Terriyaki kastet, et anda neile kleepuv glasuur.

Serveeri, pakkudes kõrvale marineeritud paradiisiõunu, värskeid jõhvikaid või pohli!

FoodStudio_pruun_prae_KASTE_taimne_230ml_EST