Viinerid tatra (või kartulipudru) ja pruuni praekastmega

Viinerid tatra (või kartulipudru) ja pruuni praekastmega

Gravy ehk pruun praekaste + taimsed viinerid + brokoli + tatar

Kogus: 2 portsjonit

1 pakk (või niipalju kui süüa plaanid) viinereid (või katseta taimsete viineritega - ühtmoodi hea))

1 pisike brokoli õisik

2-3 peotäit tatart

keeduvee maitsestamiseks soola

1 peotäis kirsstomateid

1 pakk FoodStudio pruuni praekastet ehk gravy’t

VALMISTAMINE

Näpunäited noorkokale:

Lõika paar viinerit juppideks – ise valid, kui pikkadeks. Aja pann tuliseks, lisa pisut õli ja prae viinerid, kuni kuldsed. Rebi kastmepakil serv ära ja vala kaste viineritele pannil. Kuumuta, kuni kaste on tulikuum.

Samal ajal, kui viinerid pannil särisevad, lõika brokoli või lillkapsa küljest väiksemad õisikud ning viiluda vars õhukeselt – see on väärt kraam ja ei vääri prügikasti minemist (ainult väga jäme jupp päris otsast).

Mõõda potti paar peotäit tatart, lisa sinna brokoli õisikud. Lase veekeedukannus vesi keema ning vala potti tatrale ja brokolile peale. Maitseks pisut soola ja keeda, kuni valmis.

Kurna ning tõsta tatar koos brokoliga taldrikule, pannilt pruuni praekastet viineritega ning mõned kirsstomatid lisaks.

Kui kõht täis ja tuju hea, siis taldrik puhtaks pesta ja koolitükke tegema!

 

 

FoodStudio_pruun_prae_KASTE_taimne_230ml_EST