Pasta juurselleri ja valgete sõstardega

Pasta juurselleri ja valgete sõstardega

235 g juursellerit

praadimiseks taimset võid ja pisut õli

peotäis päevalilleseemneid

soola ja värskelt jahvatatud musta pipart

180 g pastat, omal soovil

1 pakk FoodStudio gravy kastet

serveerimiseks sõstraid, rohelise õuna kuubikuid või marineeritud tikreid

VALMISTAMINE

Koori ja viiluta juurseller nii õhukeselt, kui nuga lubab. Sulata tulisel pannil või ja lisa pisut õli ning prae juurselleri laastud kuldpruuniks. Lisa peoga päevalilleseemneid ning prae natuke veel.

Samal ajal keeda pasta pakil antud juhtnööride kohaselt al dente ning kurna.

Tõsta osa kuldsest juurselleri ja seemnesegust kõrvale ning vala kaste ja pasta kõik pannile. Keeruta segu, kuni kaste on pisut kokku keenud ning serveeri, kaunistades kulpruuni juurselleriga.

Heida sekka valgeid või rohelisi sõstraid, hapu õuna kuubikuid või hoopis marineeritud tikreid.

FoodStudio gravy kaste