Grillitud sojapihvid vürtsika gravy kastme, seemnepudi ja ürtidega

Grillitud sojapihvid vürtsika gravy kastme, seemnepudi ja ürtidega

1 pakk Bon Soya sojagrillkotlette

1 pakk FoodStudio gravy kastet

3-5 tilka vedelat suitsu

0,5 spl pruuni suhkrut või datlisiirupit

1 spl sojakastet

0,2 tl tšillihelbeid

soovi korral viskit

VALMISTAMINE

Gravy kastet saab kasutada ka grillkastmena, kui pisut maitseid ja suitsu juurde lisada ning siis grillil särisevaid (või pannil praadivaid) sojagrillkotlette sellega usinasti pintseldada.

Sega pakile FoodStudio gravy kastmele juurde paar tilka vedelat suitsu või kasvõi suitsupaprikat, pisut pruuni suhkrut või datlisiirupit, sojakastet, tšillihelbeid ja kui kapis leidub, siis lahke lonks viskit. Vala segu valmis sojagrillkotlettidele ning jäta maitsestuma mõneks tunniks või üle öö.

Lüki grilltikule (hoia tikke enne vees, siis ei põle hiljem grillil ära) või grilli restil ja talvel tulisel pannil, aegajalt pöörates ja kastmega pintseldades. Selliselt tuunitud kastmega võid ka taimseid burgeripihve pintseldada.

Serveeri õhukeselt lõigatud rediste, redise idude, seemnesegu ja lilleõitega!

FoodStudio_pruun_prae_KASTE_taimne_230ml_EST