Hakklihakaste aed-ubade, rohke oregano ja pikkpoisiga

Hakklihakaste aed-ubade, rohke oregano ja pikkpoisiga

4 portsjonit

300 g aedube (rohelisi, kollaseid)

80 g edamame ube

1 pakk FoodStudio hakklihakastet

pisike punt värsket oreganot või kuivatatud oreganot

500 g veise hakkliha

250 g keedetud peeti

0,5 sibulat

2 küüslauguküünt

2 spl maitsepärmi

50 g pestot

soola, värskelt jahvatatud musta pipart

2-3 spl majoneesi

2 spl linaseemneid katteks

VALMISTAMINE

Riivi peet ning jäta sõelale nõrguma. Haki sibul ja küüslauk peenikeseks.

Maitsesta hakkliha, sega hulka sibul ja riivitud peet ning mätsi piklikuks vormiks. Kata pealt ühtlaselt majoneesiga ning puista peale linaseemned. Küpseta 200 kraadi juures ahjus umbes 45 minutit.

Puhasta aedoad otstest ning keeda kergelt soolakas vees, kuni al dente. Kurna ning vala potti tagasi.  Ava pakk hakklihakastet ning vala ubadele. Lisa hakitud või kuivatatud oregano.

Pikkpoisi asemel võid serveerida ka kotlettide, lihapallide või lihtsalt keedetud kartulitega.

FoodStudio_hakkliha_KASTE_350g_EST