Kotletid koorese kastmega ja praetud kartulitega

Kotletid koorese kastmega ja praetud kartulitega

Hakklihakaste + kotletid + praetud kartul + porgand ja soolakurk

Kogus: 2 portsjonit

1 soolakurk või värsket kurki

2-3 keedetud kartulit

1 pisem porgand

brokolit

1-2 kotletikest sööja kohta

1 pakk FoodStudio hakklihakastet

VALMISTAMINE

Korralikus hakklihakastmes käib ikka sibul sisse ning praetakse pannil klaasjaks ja kuldseks. Selle töö tegime FoodStudios sinu eest ära. Kastme tegime ka valmis. Sina pead vaid otsustama, kas jätad lapsele valmis kotletid või hakkliha ning tema valab kastme kenasti peale. Ja praetud kartuli asemel sobib siia nii tavaline keedukartul, kartulipuder või miks mitte ahjujuurikad!

Näpunäited noorkokale:

Pese käed ja pane põll ette!

Aja pann tuliseks, lisa pisut õli ja lao viilutatud keedukartulid pannile. Eriti tore, kui sul on porgandit või brokolit ka – värvide söömine on oluline, sest seal on vitamiinid sees!

Kui hakkad kartulitel teist poolt pöörama, lisa pannile ka valmis kotletid. Ema või isa tehtud kotletid on kõikse paremad, aga sobivad ka poe omad.

Raputa natuke soola peale.

Pisikesse potti vala juba valmis FoodStudio hakklihakaste ja kuumuta, kuni keemiseni.

Lõika soolakurk viiludeks.

Tõsta kõike parajalt palju taldrikusse ning söö kõht täis.

Pese taldrik ja tee koolitööd ära!