Makaronid hakklihaga
Makaronid hakklihaga
Makaronid hakklihaga on iga tudengi klassika, mida hiljem valikute avardudes nostalgiaga meenutatakse ning salapahena üksi endale valmistatakse. Lisandid tulevad mängu, pasta valitakse paremat marki või ehk täistera või hoopiski läätsedest tehtud. Ühe suure marineeritud kurgi asemel on pisikesed nunnud kornišonid ning sibul on punane või hoopiski šalott ning makaronide keerdude vahel on ta sihvakate viilakatena roosalt helkimas.
Kogus: 3-4-le sööjale
150 g sarvekesi, näiteks Chiffari lisci
300 g Maks ja Moorits delikatess seahakkliha
1 punane sibul
1 peotäis kornišone või marineeritud kurki
1 sl kappareid
1 pk FoodStudio hakklihakastet
1 pisike punt tilli või teisi ürte
VALMISTAMINE
Keeda valitud pasta pakil antud korraldustele al dente.
Kuumuta pann, prae hakkliha, kuni kuldpruun ning lisa siis viilutatud punane sibul. Jahvata pisut pipart ning lisa maitse järgi soola. Mõnes mõttes nii võibki jääda, aga palju mõnusam on, kui pannile valada ka valmis FoodStudio hakklihakaste.
See seob kõik kenasti kokku. Keeruta, kuni pannitäis on ühtlaselt tuline ning jahvata maitseks pisut pipart, haki sekka värsket tilli ning serveeri mini-kurkidega.
Palju parem, kui tudengina!