Männiriisikatega tuunitud hakklihakaste röstitud vikerkaareporganditega
Männiriisikatega tuunitud hakklihakaste röstitud vikerkaareporganditega
4 portsjonit
200 g kupatatud männiriisikaid
1 pakk Foodstudio hakklihakastet
värsket peterselli
300 g värvilisi porgandeid
õli v
värskelt jahvatatud musta pipart
soola
kuivatatud või värsket pune
VALMISTAMINE
Kui kasutada soolatud männiriisikaid, siis leota neid seni, kuni üleliigne soolasus on kadunud. Haki suupärasteks tükkideks.
Pese porgandid ning lõika pikkupidi pooleks. Nirista peale õli, jahvata värskelt musta pipart ja soola ning puista lahkelt punet. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 20 minutit või kuni porgandid on küpsed.
Pigista männiriisikatest välja liigne vesi ning prae vähese õliga pannil.
Vala peale hakklihakaste ning lase keema tõusta.
Haki värske petersell peeneks ning sega kastme hulka.
Tõsta porgandid taldrikule, kaste peale ning jahvata värsket pipart peale.
Valmis!