Männiriisikatega tuunitud hakklihakaste röstitud vikerkaareporganditega

Männiriisikatega tuunitud hakklihakaste röstitud vikerkaareporganditega

4 portsjonit

200 g kupatatud männiriisikaid

1 pakk Foodstudio hakklihakastet

värsket peterselli

300 g värvilisi porgandeid

õli v

värskelt jahvatatud musta pipart

soola

kuivatatud või värsket pune

VALMISTAMINE

Kui kasutada soolatud männiriisikaid, siis leota neid seni, kuni üleliigne soolasus on kadunud. Haki suupärasteks tükkideks.

Pese porgandid ning lõika pikkupidi pooleks. Nirista peale õli, jahvata värskelt musta pipart ja soola ning puista lahkelt punet. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 20 minutit või kuni porgandid on küpsed.

Pigista männiriisikatest välja liigne vesi ning prae vähese õliga pannil.

Vala peale hakklihakaste ning lase keema tõusta.

Haki värske petersell peeneks ning sega kastme hulka.

Tõsta porgandid taldrikule, kaste peale ning jahvata värsket pipart peale.

Valmis!

FoodStudio_hakkliha_KASTE_350g_EST