Pasta juurselleri ja valgete sõstardega
Pasta juurselleri ja valgete sõstardega
235 g juursellerit
praadimiseks taimset võid ja pisut õli
peotäis päevalilleseemneid
soola ja värskelt jahvatatud musta pipart
180 g pastat, omal soovil
1 pakk FoodStudio gravy kastet
serveerimiseks sõstraid, rohelise õuna kuubikuid või marineeritud tikreid
VALMISTAMINE
Koori ja viiluta juurseller nii õhukeselt, kui nuga lubab. Sulata tulisel pannil või ja lisa pisut õli ning prae juurselleri laastud kuldpruuniks. Lisa peoga päevalilleseemneid ning prae natuke veel.
Samal ajal keeda pasta pakil antud juhtnööride kohaselt al dente ning kurna.
Tõsta osa kuldsest juurselleri ja seemnesegust kõrvale ning vala kaste ja pasta kõik pannile. Keeruta segu, kuni kaste on pisut kokku keenud ning serveeri, kaunistades kulpruuni juurselleriga.
Heida sekka valgeid või rohelisi sõstraid, hapu õuna kuubikuid või hoopis marineeritud tikreid.