Pasta lihapallide ja kreemja tomatikastmega

Pasta lihapallide ja kreemja tomatikastmega

Kreemjas tomatikaste + linguine + lihapallid + basiilik

Kogus: 2 portsjonit

1 peotäis linguine (või mõnd muud meelepärast pastat)

1 peotäis frikadelle või kui soovid, siis taimseid „liha“palle (vastavalt maitsele)

1 spl riivitud juustu või kui isutab taimse roa järgi, siis maitsepärmi

1 pakk FoodStudio kreemjat tomatikastet

VALMISTAMINE

Näpunäited noorkokale! 

Pese käed ja pane põll ette!

Keeda linguine-pasta soolaga maitsestatud vees, pakil antud korralduste kohaselt.Või kasuta eelmisel õhtul keedetud pastat.

Prae frikadellid või taimsed „liha“pallid pannil õliga kuldseks,

lisa keedetud linguine pasta või mõni muu meelepärane pasta ning vala peale FoodStudio kreemjas tomatikaste. Julgemad lisavad veel basiiliku lehti ka ja tõstavad siis paraja koguse taldrikusse. Puista peale maitsepärmi või riivitud juustu. Kahvel sisse ja keerutama!

Söö kõht täis ja hakka siis õppima. Matemaatika läheb täis kõhuga palju paremini, kui kõhukorina saatel!

FoodStudio_tomati_KASTE_taimne_230ml_EST