Soe salat röstitud pastinaagi, lillkapsa ja haputaigna saia ning koorese tomatikastmega (vegan)

Soe salat röstitud pastinaagi, lillkapsa ja haputaigna saia ning koorese tomatikastmega (vegan)

4 portsjonit

80 g musta või punast riisi

150 g pastinaaki

250 g lillkapsast

3 viilu haputaignasaia

küpsetamiseks õli

soola ja pipart maitsestamiseks

o,5 pakki Foodstudio koorest tomatikastet

erinevaid salatilehti

VALMISTAMINE

Pese pastinaak ja puhasta lillkapsas ning lõika suupärasteks tükkideks.

Nirista peale õli, maitsesta soola ja pipraga ning rösti ahjus 220 kraadi juures, kuni servadest kuldsed.

Rebi või haki haputaignasai suupärasemateks tükkideks ja lisa mõned minutid enne pastinaagi valmimist ahjupannile. Heida sekka veel peotäis kõrvitsa või seedermänniseemneid ning küpseta veel 5 minutit.

Keeda riis soolaga maitsestatud vees ja kurna.

Pese ja vurrita salatilehed ning laota vaagnale.  Jaota peale röstitud pastinaak ja lillkapsaõisikud, haputaignasaia palad, puista laiali riis ning nirista peale külm koorene tomatikaste.

Serveeri koheselt!

FoodStudio_tomati_KASTE_taimne_230ml_EST