Täidetud portobello seened rebitud kaera ja täistera kuskussiga (vegan)

Täidetud portobello seened rebitud kaera ja täistera kuskussiga (vegan)

4 portsjonit

4 portobello seent

0,5 paprikat

pisem mugulsibul

125 g rebitud kaera

0,5 dl täistera kuskuss või kinoad (keetmata kujul)

1,5 spl maitsepärmi

värskeid basiiliku lehti

1 dl 1 dl Foodstudio koorest tomatikastet + serveerimisel ülejäänud pakk

60 g vegan mozzarellat (nt Violife)

VALMISTAMINE

Eemalda portobellodelt jalad. Kuumuta ahi 200-kraadini, maitsesta seenekübarad soola ja pipraga ning nirista pisut õli peale. Küpseta ahjus umbes 20 minutit.

Haki alles jäänud seenejalad, sibul ning pool paprikat kuubikuteks ning prae, kuni sibul on kuldne. Lisa pannile rebitud kaer, keedetud kuskuss või kinoa, kuid miks mitte hoopis kasutada riisi või läätsesid.  Valik on Sinu! Maitsesta soola, pipra ja maitsepärmi helvestega. Rebi sekka värskeid basiiliku lehti.

Nirista pisut koorest tomatikastet, et pannisegu kokku siduda. Ülejäänu jäta serveerimiseks.

Sega pool riivitud taimsest juustust pannisegu sisse.

Võta ahjust seened ning täida seguga. Puista üle riivitud juustuga ning küpseta 15 minutit.

Serveeri kuuma koorese tomatikastme ja värske salatiga.

FoodStudio_tomati_KASTE_taimne_230ml_EST