Ravioolid kreemja tomatikastme ja spinatiga (taimne)

Ravioolid kreemja tomatikastme ja spinatiga (taimne)

4 portjonit

250 g valmis ravioole, nt spinati-juustu täidisega

1 Foodstudio koorest tomatikastet

2 peotäit spinati lehti

peotäis basiiliku lehti

värskelt jahvatatud musta pipart

riivitud kõvemat tüüpi juustu

VALMISTAMINE

Enam lihtsam ühe õhtusöögi valmistamine ei saa lihtsalt olla! Keeda ravioole vastavalt pakil antud korraldustele ning kurna seejärel.

Vala peale koorene tomatikaste ning keeruta seni, kuni kaste on tuline ning mullitab ravioolide ümber.

Lisa peotäis värskeid spinatilehti ja vastavalt maitsele värsket basiilikut

Serveerimisel riivi juust peale ja vastavalt maitsele jahvata värsket musta pipart.

 

FoodStudio_tomati_KASTE_taimne_230ml_EST