Täisteraspagetid tempehi ja koorese tomatikastmega (vegan)

Täisteraspagetid tempehi ja koorese tomatikastmega (vegan)

4 portsjonit

400 g täisteraspagette (või mõnd muud meelepärast pastat)

1 pakk Foodstudio koorest tomatikastet

200 g maitsestatud tempehit või suitsutofut

praadimiseks õli

2 spl sojakastet

peotäis päevalille või seedermänniseemneid

2 spl linaseemneid

2 spl maitsepärmi

basiiliku lehti

VALMISTAMINE

Keeda spagetid pakil antud juhiste järgi aldente. Kurna.

Lõika maitsestatud tempeh või suitsutofu kuubikuteks ning prae pannil kuldseks.

Nirista pisut sojakastet ja jahvata musta pipart, lisa peotäis päevalille- ning linaseemneid ja keeruta neidki kuumal pannil, kuni päevalilleseemned on kenasti röstunud.

Maitsesta maitsepärmiga.

Vala pannile kurnatud spagetid, seejärel koorene tomatikaste. Kuumuta mõni minut, kuni kaste on spagettide ümber ning serveeri! Nii lihtne see ongi!

FoodStudio_tomati_KASTE_taimne_230ml_EST