Täisteraspagetid tempehi ja koorese tomatikastmega (vegan)
Täisteraspagetid tempehi ja koorese tomatikastmega (vegan)
4 portsjonit
400 g täisteraspagette (või mõnd muud meelepärast pastat)
1 pakk Foodstudio koorest tomatikastet
200 g maitsestatud tempehit või suitsutofut
praadimiseks õli
2 spl sojakastet
peotäis päevalille või seedermänniseemneid
2 spl linaseemneid
2 spl maitsepärmi
basiiliku lehti
VALMISTAMINE
Keeda spagetid pakil antud juhiste järgi aldente. Kurna.
Lõika maitsestatud tempeh või suitsutofu kuubikuteks ning prae pannil kuldseks.
Nirista pisut sojakastet ja jahvata musta pipart, lisa peotäis päevalille- ning linaseemneid ja keeruta neidki kuumal pannil, kuni päevalilleseemned on kenasti röstunud.
Maitsesta maitsepärmiga.
Vala pannile kurnatud spagetid, seejärel koorene tomatikaste. Kuumuta mõni minut, kuni kaste on spagettide ümber ning serveeri! Nii lihtne see ongi!