Ramen

Ramen

Kogus: neljale

750 ml FoodStudio Aasia puljongit

1 sl miso pastat

1 paksoi

2 porgandit

1 väike brokoli või lillkapsas

100 g šampinjone

100 g eelnevalt küpsetatu veise-, sea- või kanaliha, õhukeste viiludena. (Hästi sobivad eelmisest päevast alles jäänud praelõigud)

100 g ramen nuudleid või teisi aasiapäraseid muna- või nisujahunuudleid

2 poolpehmeks keedetud muna

50 g mungoa idusid

praadimiseks õli

Serveerimiseks tšillit ja rohelist sibulat

VALMISTAMINE

1. Ribasta porgand juurviljalõikuriga. Haki paksoi ja seened, jaota lillkapsas ja brokoli õisikuteks. Keeda soolaga maitsestatud vees õisikud poolpehmeks.

2. Keeda munad. Kuumuta pannil õli ja prae kergelt üle lihalõigud, porgandid, seened ja paksoi.

3. Kuumuta potis puljong. Sega kuuma puljongi sisse misopasta. Sega ühtlaseks. Kontrolli maitset ja timmi see endale parajaks. Vajadusel lisa tšillit ja ingverit.

4. Keeda ramen nuudlid vastavalt pakendi juhisele. Kurna.

5. Jaota nuudlid kausside vahel. Lisa kaussi õhukesed lihaviilud, poolitatud muna, idud, seened, lillkapsas ja porgand ning roheline sibul.

6. Kalla peale kuum leem ja serveeri kohe.

FoodStudio_RAMEN_PULJONG_350g_EST