Ramen
Ramen
Kogus: neljale
750 ml FoodStudio Aasia puljongit
1 sl miso pastat
1 paksoi
2 porgandit
1 väike brokoli või lillkapsas
100 g šampinjone
100 g eelnevalt küpsetatu veise-, sea- või kanaliha, õhukeste viiludena. (Hästi sobivad eelmisest päevast alles jäänud praelõigud)
100 g ramen nuudleid või teisi aasiapäraseid muna- või nisujahunuudleid
2 poolpehmeks keedetud muna
50 g mungoa idusid
praadimiseks õli
Serveerimiseks tšillit ja rohelist sibulat
VALMISTAMINE
1. Ribasta porgand juurviljalõikuriga. Haki paksoi ja seened, jaota lillkapsas ja brokoli õisikuteks. Keeda soolaga maitsestatud vees õisikud poolpehmeks.
2. Keeda munad. Kuumuta pannil õli ja prae kergelt üle lihalõigud, porgandid, seened ja paksoi.
3. Kuumuta potis puljong. Sega kuuma puljongi sisse misopasta. Sega ühtlaseks. Kontrolli maitset ja timmi see endale parajaks. Vajadusel lisa tšillit ja ingverit.
4. Keeda ramen nuudlid vastavalt pakendi juhisele. Kurna.
5. Jaota nuudlid kausside vahel. Lisa kaussi õhukesed lihaviilud, poolitatud muna, idud, seened, lillkapsas ja porgand ning roheline sibul.
6. Kalla peale kuum leem ja serveeri kohe.