Soe salat röstitud pastinaagi, lillkapsa ja haputaigna saia ning koorese tomatikastmega (vegan)
Soe salat röstitud pastinaagi, lillkapsa ja haputaigna saia ning koorese tomatikastmega (vegan)
4 portsjonit
80 g musta või punast riisi
150 g pastinaaki
250 g lillkapsast
3 viilu haputaignasaia
küpsetamiseks õli
soola ja pipart maitsestamiseks
o,5 pakki Foodstudio koorest tomatikastet
erinevaid salatilehti
VALMISTAMINE
Pese pastinaak ja puhasta lillkapsas ning lõika suupärasteks tükkideks.
Nirista peale õli, maitsesta soola ja pipraga ning rösti ahjus 220 kraadi juures, kuni servadest kuldsed.
Rebi või haki haputaignasai suupärasemateks tükkideks ja lisa mõned minutid enne pastinaagi valmimist ahjupannile. Heida sekka veel peotäis kõrvitsa või seedermänniseemneid ning küpseta veel 5 minutit.
Keeda riis soolaga maitsestatud vees ja kurna.
Pese ja vurrita salatilehed ning laota vaagnale. Jaota peale röstitud pastinaak ja lillkapsaõisikud, haputaignasaia palad, puista laiali riis ning nirista peale külm koorene tomatikaste.
Serveeri koheselt!