Hakklihakaste kahe kapsa ja lehtkapsa tsipsidega

Hakklihakaste kahe kapsa ja lehtkapsa tsipsidega

4 portsjonit

100 g lehtkapsast

2 spl õli

2 tl sidruni mahla

näpuotsatäis soola

1 spl maitsepärmi

130 g brokolit

130 g lillkapsast

praadimiseks võid

soola, värskelt jahvatatud pipart

1 pakk FoodStudio hakklihakastet

VALMISTAMINE

Puhasta lehtkapsa lehed rootsudest ning rebi väiksemateks. Laota küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile ning nirista pisut õli, pigista natuke sidruni mahla ning puista soola ja maitsepärmi. Masseeri maitsed lehtkapsasse ning rösti, 120 kraadi juures pöördõhuga ahjus, kuni lehed on krõbedad ja kuivad.

Lõika lillkapsa ja brokoli õisikud väiksemaks ning keeda soolaga maitsestatud vees, kuni al dente ehk veel veidi krõmpsud.

Aja hakklihakaste potis tuliseks. Lase pann kuumaks ning sulata või, kuni pruunistub kergelt. Aseta kapsalised pannile, prae kiirelt, kuni servad on kuldsed ning serveeri hakklihakastme ja lehtkapsakrõpsudega.

 

FoodStudio_hakkliha_KASTE_350g_EST