Hakklihakaste kahe kapsa ja lehtkapsa tsipsidega
Hakklihakaste kahe kapsa ja lehtkapsa tsipsidega
4 portsjonit
100 g lehtkapsast
2 spl õli
2 tl sidruni mahla
näpuotsatäis soola
1 spl maitsepärmi
130 g brokolit
130 g lillkapsast
praadimiseks võid
soola, värskelt jahvatatud pipart
VALMISTAMINE
Puhasta lehtkapsa lehed rootsudest ning rebi väiksemateks. Laota küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile ning nirista pisut õli, pigista natuke sidruni mahla ning puista soola ja maitsepärmi. Masseeri maitsed lehtkapsasse ning rösti, 120 kraadi juures pöördõhuga ahjus, kuni lehed on krõbedad ja kuivad.
Lõika lillkapsa ja brokoli õisikud väiksemaks ning keeda soolaga maitsestatud vees, kuni al dente ehk veel veidi krõmpsud.
Aja hakklihakaste potis tuliseks. Lase pann kuumaks ning sulata või, kuni pruunistub kergelt. Aseta kapsalised pannile, prae kiirelt, kuni servad on kuldsed ning serveeri hakklihakastme ja lehtkapsakrõpsudega.