Hommikuvõiku või pannkoogid peekoni, pošeeritud muna ja juustukastmega

Hommikuvõiku või pannkoogid peekoni, pošeeritud muna ja juustukastmega

2 portsjonit

2 viilu haputaigna leiba

praadimiseks FoodStudio kanarasva

2 kanamuna

näpuotsatäis soola ja lonks süldiäädikat keetmisvee jaoks

peekonit või portobello viile

2 tomatit või soolakurgi viile

peotäis rukolat

jahvatatud musta pipart ja soola

FoodStudio juustukastet

VALMISTAMINE

Soe brunch nädalavahetuse hommikul on mõnus. Eriti tore, kui töpäeva hommikul jõuad sellise võileiva teha, et lööd noa ja kahvli uhkelt sisse.

Pannkoogid või haputaigna võileib, peekon või praetud portobello viilud, pošeeritud muna kuldkollase sisuga ning peale niristatud juustukastmega. Lilled vaasi ja kohv tassi!

Lõika haputaigna leib 12 mm paksuseks. Aja pisemas potis vesi väikese mulliga keema, lisa näpuotsatäsi soola ja lonks süldiäädikat. Tee lusikaga potis keerutades vette parajalt suur tornaado keeris ning poeta muna sinna sisse. Keeda mõni minut ning tõsta välja.

Samal ajal prae haputaigna leiva viil pannil FoodStudio kanarasvaga mõlemalt poolt kuldseks. Kui plaanisid võiku vahele peale avokaado ka portobellot või peekonit panna, siis prae needki nüüd.

Kui uputatud munad on valmis, pese pott ning aja seal juustukaste tuliseks. Kui soovid, võid pisut sidruni koort sekka riivida ja musta pipart jahvatada – see on täitsa sinu enda otsustada.

Lao kõik head asjad nüüd üksteise otsa võileivale ning vala üle juustukastmega. Mõni kena ürt ja piprajahvatus peale ning nuga-kahvel sisse.

Sedasi on iga hommik hea!

FoodStudio_Juustu_KASTE_230ml_EST