Soe kartulisalat juustukastme, sibula, oliivide, kapparite ja keedumunaga

Soe kartulisalat juustukastme, sibula, oliivide, kapparite ja keedumunaga

2 portsjonit

3-4 keedetud kartulit

1 suurem keedetud peet

0,5 punane sibul

peotäis Kalamata oliive, kivideta

1 spl kappareid

1 peotäis rukolat või muud meelepäraseid salati lehti

2 (vabajooksu) kana muna

FoodStudio juustukaste

VALMISTAMINE

Kaste salatile ei pruugi olla ainult hapukoor ja majonees, eriti siis, kui sul on kodus FoodStudio juustukaste!

See roog on suurepärane „eilsete kartulite” ära tarvitamise salat. Üldse suurepärane toidu päästmise salat, kuhu sobib kõik sisse! Suvel külmad kartulid, talvel võist pannituld saanud ning krõbedad. Mõni keedumuna ja peet, üht-teist ja kolmandat ning toetav.

Keeda vabajooksukana muna keevas vees 6. minutit ning ehmata siis jääkülma veega. Koori muna ning jära ootama oma järge.

Viiluta keedukartulid, lõika peedid suupärasemaks ja punane sibul õhukesteks viiludeks.

Prae viilutatud keedukartulid-peedid pannil võis, maitsesta soolaga. Viimasel hetkel lisa sibula viilud ja keeruta kiirelt tulisel pannil.

Võta kauss salati tegemiseks. Poolita mõned kirsstomatid, lisa kaussi peoga oliive, mõned kapparid ning peotäis rukolat. Pigista osa kastmest kaussi, lisa praetud kartulid ja sega salat läbi. Jaga kahe taldriku vahel ning poolita muna kõige peale. Puista peale ürte, jahvata värskelt pipart ning serveeri, kuni veel soe.

FoodStudio_Juustu_KASTE_230ml_EST