Pasta juustukastme ning seentega

Pasta juustukastme ning seentega

2-3 portsjonit

5 pesa tagliatelle pastat

50 g porrut või Peipsi kandi sibulat

200 g seente segu (külmutatud)

1 pakk FoodStudio juustukastet

VALMISTAMINE

Keeda tagliatelled või omale meelepärane pasta, soolaga maitsestatud vees, al dente.

Samal ajal pane pann tulele ning sulata seal või ja pisut õli. Lisa seened ning prae seni, kuni hakid sibula või porru. Lisa needki pannile ning keeruta seni, kuni porru on valmis. Maitsesta soola ja pipraga.

Kurna pasta ning jäta pool tassitäit keetmisvett alles – nagu ikka! Vala pasta pannile ning vala peale FoodStudio juustukaste. Sega läbi ja kuumuta. Kui pasta vajab vedeldamist, lisa natuke alles jäetud pasta keeduvett.

Serveeri koheselt ning puista soovi korral peale riivitud juustu ja ürte.

*muidugi võib seened ja porru asendada lihtsalt kanaga – nii saad toreda lastepasta. Chorizot või piprast liha lisades aga midagi muud. Tegelikult piisab ka lihtsal juustukastmeks, et tuju läheks heaks ja kõht saaks täis. Juustukaste on lihtsalt iga pere uus lemmik!

FoodStudio_Juustu_KASTE_230ml_EST