Juustukastmega üle küpsetatud suvikõrvitsa-kanaliha pallid

Juustukastmega üle küpsetatud suvikõrvitsa-kanaliha pallid

2-3 portsjonit

185 g kanafileed või hakkliha

50 g paprikat

1-2 küüslauguküünt

120 g suvikõrvitsat, riivitud

4 spl panko saiapuru

soola ja pipart, maitse järgi

1 pakk FoodStudio juustukastet

peotäis kirsstomateid

VALMISTAMINE

Puhasta paprika seemnekojast ning haki pisikesteks kuubikuteks. Pane kanafilee, paprika, küüslauk köögilõikurisse ning surista ühtlaseks taignaks. Kanahakkliha kasutades sega kõik koostisosad hakklihale. Suvikõrvits riivi jämeda riiviga ning pigista üleliigne vesi välja. Jahvata veskist värsket musta pipart ning soola ning lisa niipalju panko saiapuru, et pallikesed hästi koos püsiksid.

Võita ahjuvorm ja vormi massist 6-7 pallikest. Või tee pallikeste arv vastavalt sööjatele. Tõsta ahjuvormi, puista peoga kirsstomateid vahele ning vala üle juustukastmega.

Jahvata pipart ning poeta mõni värske basiiliku leht sekka.

Küpseta 200 kraadi juures, 20-25 minutit. Serveeri pasta, aedviljade, riisi või lihtsalt salatiga.

FoodStudio_Juustu_KASTE_230ml_EST