Juustukastmega üle küpsetatud suvikõrvitsa-kanaliha pallid
Juustukastmega üle küpsetatud suvikõrvitsa-kanaliha pallid
2-3 portsjonit
185 g kanafileed või hakkliha
50 g paprikat
1-2 küüslauguküünt
120 g suvikõrvitsat, riivitud
4 spl panko saiapuru
soola ja pipart, maitse järgi
1 pakk FoodStudio juustukastet
peotäis kirsstomateid
VALMISTAMINE
Puhasta paprika seemnekojast ning haki pisikesteks kuubikuteks. Pane kanafilee, paprika, küüslauk köögilõikurisse ning surista ühtlaseks taignaks. Kanahakkliha kasutades sega kõik koostisosad hakklihale. Suvikõrvits riivi jämeda riiviga ning pigista üleliigne vesi välja. Jahvata veskist värsket musta pipart ning soola ning lisa niipalju panko saiapuru, et pallikesed hästi koos püsiksid.
Võita ahjuvorm ja vormi massist 6-7 pallikest. Või tee pallikeste arv vastavalt sööjatele. Tõsta ahjuvormi, puista peoga kirsstomateid vahele ning vala üle juustukastmega.
Jahvata pipart ning poeta mõni värske basiiliku leht sekka.
Küpseta 200 kraadi juures, 20-25 minutit. Serveeri pasta, aedviljade, riisi või lihtsalt salatiga.