Peeditortillal pizza juustukastme, salvei ja peediga

Peeditortillal pizza juustukastme, salvei ja peediga

4 portsjonit

4 peeditortillat (Santa Maria)

1 pakk FoodStudio juustukastet

1-2 keedupeeti, veel parem, kui ahjus röstitud

6-8 salvei lehte

250 g mozzarellat

värskelt jahvatatud pipart

soolahelbeid

VALMISTAMINE

See on paras sahkerdaja pitsa. Pole ei mullitavat pitsatainast, pitsaahju ega miskit. Argipäeva õhtul aga tundub ka see nii hea, et viib keele alla. Lonks puljongit kõrvale ja ongi selline 1-2-3 tegemine, et kohe on valmis!

Laota kaks peeditortillat küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile. Nirista peale juustukastet ning aja ühtlaselt laiali. Viiluta keedetud peet suupäraseks. Eriti mõnus, kui sul on kasutada ahjus röstitud peete, mis on kergelt vinnutatud moega.

Peale peedi rebi räitsakateks mozzarellat ning vahele salvei lehti.

Küpseta ahjus 200 kraadi juures, kuni juust mullitab ja muutub tasapisi kuldseks.

Võta ahjust, jahvata värskelt pipart peale, puista soolahelbeid ja libista noaga sektoriteks ning naudi. Aurav kanapuljong kruusis sobib siia juurde väga hästi!

FoodStudio_Juustu_KASTE_230ml_EST