Kalapulgad kreemja sidrunikastme ja riisiga

Kalapulgad kreemja sidrunikastme ja riisiga

Sidrunikaste + kalapulgad + riis + värske kurk

Kogus: 2 portsjonit

1 kotike (täistera)basmati riisi

2 kalapulka (vali need, millel filee sees)

1 pakk FoodStudio koorest sidrunikastet

värsket salatit, kurki vms

VALMISTAMINE

Näpunäited noorkokale!

Pese käed ja pane põll ette!

Riisikotike jäta koos keetmisjuhisega lapsele lauale valmis ehk 1 l vett, paar näpuotsatäit soola, 1 kotike riisi ja 20 min keetmist. (või lase emal-isal hommikul ära keeta)

Vala FoodStudio sidrunikaste väiksemasse potti ja lase mullitama ning keera kuumus maha.

 

Kalapulgad prae väheses õlis, kummaltki poolt kuldseks – kuna kalapulgad on sügavkülmutatud, siis võivad nad pritsida ja tahavad korralikku praadimist!

Tõsta kõike parasjagu taldrikusse, lisa mõned värsked kurgiviilud ning söö kõht täis!

Nüüd võib koolitöid tegema hakata!

FoodStudio_sidruni_KASTE_230ml_EST