Kalapulgad kreemja sidrunikastme ja riisiga
Kalapulgad kreemja sidrunikastme ja riisiga
Sidrunikaste + kalapulgad + riis + värske kurk
Kogus: 2 portsjonit
1 kotike (täistera)basmati riisi
2 kalapulka (vali need, millel filee sees)
1 pakk FoodStudio koorest sidrunikastet
värsket salatit, kurki vms
VALMISTAMINE
Näpunäited noorkokale!
Pese käed ja pane põll ette!
Riisikotike jäta koos keetmisjuhisega lapsele lauale valmis ehk 1 l vett, paar näpuotsatäit soola, 1 kotike riisi ja 20 min keetmist. (või lase emal-isal hommikul ära keeta)
Vala FoodStudio sidrunikaste väiksemasse potti ja lase mullitama ning keera kuumus maha.
Kalapulgad prae väheses õlis, kummaltki poolt kuldseks – kuna kalapulgad on sügavkülmutatud, siis võivad nad pritsida ja tahavad korralikku praadimist!
Tõsta kõike parasjagu taldrikusse, lisa mõned värsked kurgiviilud ning söö kõht täis!
Nüüd võib koolitöid tegema hakata!