Kalapulgad kreemja sidrunikastme ja riisiga

Kalapulgad kreemja sidrunikastme ja riisiga

Sidrunikaste + kalapulgad + riis + värske kurk

Kogus: 2 portsjonit

1 kotike (täistera)basmati riisi

2 kalapulka (vali need, millel filee sees)

1 pakk FoodStudio koorest sidrunikastet

värsket salatit, kurki vms

VALMISTAMINE

Näpunäited noorkokale!

Pese käed ja pane põll ette!

Riisikotike jäta koos keetmisjuhisega lapsele lauale valmis ehk 1 l vett, paar näpuotsatäit soola, 1 kotike riisi ja 20 min keetmist. (või lase emal-isal hommikul ära keeta)

Vala FoodStudio sidrunikaste väiksemasse potti ja lase mullitama ning keera kuumus maha.

 

Kalapulgad prae väheses õlis, kummaltki poolt kuldseks – kuna kalapulgad on sügavkülmutatud, siis võivad nad pritsida ja tahavad korralikku praadimist!

Tõsta kõike parasjagu taldrikusse, lisa mõned värsked kurgiviilud ning söö kõht täis!

Nüüd võib koolitöid tegema hakata!

FoodStudio Koorene sidrunikaste