Kanafilee sidrunikastme ja kapparitega

Kanafilee sidrunikastme ja kapparitega

Kogus: neljale

2 suuremat kanafileed

1 pakk FoodStudio koorest sidrunikastet

2 sl väiksemaid kappareid

0,5 tl kuivatatud tüümiani

1 sl hakitud värsket tilli

Veidi oliiviõli ja killuke võid praadimiseks

VALMISTAMINE

Lõika kanafileed pooleks ja kata köögikilega ning tümita paksemat osa veidi kas lihahaamri või tainarulliga, nii et saad ühtlase paksusega lõigud. Maitsesta kergelt soolaga. Kuumuta pannil veidi võid ja õli ning pruunista selles kanalõike mõlemalt poolt kokku u 2-3 minuti jooksul. Tee seda vajadusel mitmes jaos. Võta kana pannilt ja jäta ootele.

Vala pannile kaste, lisa tüümian ja kapparid ning lase keema tõusta. Tõsta pannile kastme sisse kanaviilud ja kuumuta minuti jagu. Lisa hakitud till ja serveeri koos salati või hoopis keedetud sparglitega.

FoodStudio_sidruni_KASTE_230ml_EST