Küpsetatud lõhefilee sidrunispagettide ja aedviljadega
Küpsetatud lõhefilee sidrunispagettide ja aedviljadega
1/4 pakki spagette
Pisut soola keetmiseks
1 pakk FoodStudio koorest sidrunikastet
Kaks portsjonit luudest puhastatud lõhefileed
Pisut soola ja tükike võid maitsestamiseks
Kaks peotäit erinevaid meelepäraseid aedvilju
Pisut õli praadimiseks
![](https://foodstudio.ee/tooted/wp-content/uploads/sites/2/2020/10/shutterstock_585424613-1.png)
VALMISTAMINE
1. Kuumuta ahi 180°C juurde, aseta kalatükid küpsetuspaberile ning maitsesta soolaga. Pane killuke võid kumbagi kalatüki peale. Küpseta ahjus sõltuvalt kalatükkide paksusest 5-10 minutit.
2. Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees peaaegu valmis.
3. Samal ajal tükelda aedviljad meelepäraselt kuid nii, et kõvemad aedviljad nagu porgand, lillkapsas vmt. oleksid õhemad/väiksemad kui kiirelt küpsevad. Kuumuta pannil pisut õli ning prae üsna kõrgel kuumusel kiirelt kõik aedviljad. Maitsesta soolaga.
4. Valmis spagetid kurna, lisa sidruni-koorekaste ning kuumuta segades läbi.
5. Serveeri kõik kolm komponenti ühtse roana.
![FoodStudio_sidruni_KASTE_230ml_EST](https://foodstudio.ee/tooted/wp-content/uploads/sites/2/2023/08/FoodStudio_2023_mockup_KASTE_230g_otsevaade_sidruni_kaste_EST.png)