Sidrunikastmes küpsetatud valge kala fileed sidruni viilude, värske tilli ja pankoga

Sidrunikastmes küpsetatud valge kala fileed sidruni viilude, värske tilli ja pankoga

2 portsjonit

1 suurem valge kala filee või mitu väiksemat

3 spl Panko puru või tavalist riivsaia

soola ja pipart

1 pakk FoodStudio koorest sidrunikastet

1 sidrun

1 punane sibul

värsket tilli

VALMISTAMINE

See on üks väga kiire lõuna või õhtusöögi retsept. Kõige kauem keebki kartul või riis, meie meelest paku kõrvale kasvõi röstitud peakapsast.

Kala ei pea olema sugugi pärit peenelt kalaturult või -letilt, sest see sidrunikaste teeb ka külmutatud kalafilee heaks. Me oleme seda katsetanud!

Vala sidrunikaste ahjuvormi põhja. Puista kala pinnale panko saiapuru, pisut soola ja pipart ning tõsta kastme peale. Poeta mõned punase sibula sektorid või viilud kala kõrvale või peale ning küpseta ahjus, tubli veerandtund 190 kraadi juures.

Serveeri kohe! Mõnus ja kiire!

Nii kiire, et vaevu jõudsid laua ära katta!

FoodStudio_sidruni_KASTE_230ml_EST