Pasta sidrunikastme ning eelmise päeva ahjulõhega

Pasta sidrunikastme ning eelmise päeva ahjulõhega

2 portsjonit

Penne pastat

soola (keeduvette)

1 punane sibul

2 küüslaugu küünt

päikesekuivatatud tomateid või ahjupeeti

peotäis oliive või kappareid

spinati lehti

1 pakk FoodStudio sidrunikastet

värsket tilli ja peterselli

VALMISTAMINE

Teate ju küll seda olukorda, kus eelmisest õhtust on peotäis ahjukala, ahjujuurikaid on samuti narr peotäis ning külmkapis on erinevate purkide lõppusid, mis kõik ootavad oma lõpetamist – oliivid, kapparid, marineeritud sibula träpsud, päikesekuivatatud tomatid jne.

Ja siis see üks terve pakk päästvat FoodStudio koorest sidrunikastet. Nüüd saad kehastuda toiduvõluriks ja selle kõik kokku siduda imeliseks pannipastaks, mis viib lihtsalt keele alla.

Alusta sellest, et vali välja mõni neist pastapaki lõppudest. Me teame küll, et me pole ainsad, kellel neid erineval kujul ja keeduajaga kodus on ja ootavad hetke, millal ainult endale süüa teed.

Rivista nad keemisaja järgi ja pane stopper pliidi kõrvale. Keeduvette pane muidugi soola, nagu oleks Vahemeri potis. Keeda pasta ja kurna.

Samal ajal pane pannile kõik erinevad lõpud – ole julge ja fantaasiarikas. Seejärel lisa kurnatud pasta ning vala üle FoodStudio koorese sidrunikastmega. Viimasena lisa kala, sega veel õrnalt ning puista peale riivitud Parmesani juustu või mõni träps sidruni riivitud koort. Kindlasti aga värsket tilli ja peterselli!

Serveeri koheselt!

FoodStudio_sidruni_KASTE_230ml_EST