Seapraad magushapu punase kapsa ja praekastmega
Seapraad magushapu punase kapsa ja praekastmega
Umbes 0,5 kg tükk sealiha
Soola
Veerand pead väiksemast punasest kapsast
2 cm viil võid või sorts toiduõli
Pool klaasi FoodStudio veisepuljongit
Umbes 4 sl suhkrut
Sidrunimahla või tumedat palsamveiniäädikat
1 pakk FS Goods Bechamel koorekastet
Lisandiks keedetud kartuleid
VALMISTAMINE
1. Maitsesta lihatükk soolaga ja pane küpsetuskotti. Küpseta ahjus 170°C juures minimaalselt üks tund. Tükelda kapsas peenteks ribadeks.
2. Kuumuta potipõhjas koos või või õliga läbi. Lisa suhkur ja kuumuta segades, kuni suhkur on sulanud. Lisa puljong ja sidrunimahl või äädikas. Hauta, kuni kapsas on valmis ning tekkinud vedelik enamuses aurustunud. Maitsesta vajadusel soolaga.
3. Vala bešamell koorekaste väikesesse kastmepotti ning kuumuta.
4. Serveeri liha ja kapsas koos keedetud kartulitega.