Seapraad magushapu punase kapsa ja praekastmega

Seapraad magushapu punase kapsa ja praekastmega

Umbes 0,5 kg tükk sealiha

Soola

Veerand pead väiksemast punasest kapsast

2 cm viil võid või sorts toiduõli

Pool klaasi FoodStudio veisepuljongit

Umbes 4 sl suhkrut

Sidrunimahla või tumedat palsamveiniäädikat

1 pakk FS Goods Bechamel koorekastet

Lisandiks keedetud kartuleid

VALMISTAMINE

1. Maitsesta lihatükk soolaga ja pane küpsetuskotti. Küpseta ahjus 170°C juures minimaalselt üks tund. Tükelda kapsas peenteks ribadeks.

2. Kuumuta potipõhjas koos või või õliga läbi. Lisa suhkur ja kuumuta segades, kuni suhkur on sulanud. Lisa puljong ja sidrunimahl või äädikas. Hauta, kuni kapsas on valmis ning tekkinud vedelik enamuses aurustunud. Maitsesta vajadusel soolaga.

3. Vala bešamell koorekaste väikesesse kastmepotti ning kuumuta.

4. Serveeri liha ja kapsas koos keedetud kartulitega.

FoodStudio_bechamel_KASTE_350g_EST