Kalkunifrikadellidega köögiviljasupp

Kalkunifrikadellidega köögiviljasupp

Kogus: neljale

1 porgand

2 kartulit

5 cm pikkune jupp porrut

1 sellerivars

100 g suvikõrvitsat

1 dl herneid (külmutatud)

750 ml FoodStudio kanapuljongit

1 sl hakitud värsket maitserohelist (till, petersell)

Frikadellid:

300 g hakitud kalkuni kintsuliha

1 muna

0,5 küüslauguküünt

1 sl riisijahu

1 sl hakitud värsket maitserohelist (till, petersell)

1 tl meresoola

pisut õli

VALMISTAMINE

1. Sega frikadellide valmistamiseks kokku hakkliha, hakitud küüslauk, maitseroheline, muna ja jahu ning maitsesta segu soolaga. Veereta märgade käte vahel valmis väikesed lihapallid ja jäta ootele.

2. Pese ja viiluta porru, porgand ning seller ja tükelda kartul ning suvikõrvits. Kuumuta poti põhjas paar supilusikatäit puljongit või väike sorts õli ja kuumuta selles kõiki köögivilju peale herneste ja suvikõrvitsa nii paari minuti jagu.

3. Vala peale puljong ja keeda u 15 minutit, kuni porgand on pehmenenud.

4. Samal ajal kuumuta pannil pisut õli ja pruunista hakklihapalle keskmisel kuumusel paari minuti jagu. Lisa supile kergelt pruunistatud frikadellid, suvikõrvits ja herned ja keeda suppi veel u 5 minutit.

5. Lisa lõpuks veel maitseroheline ja serveeri.

FoodStudio_kana_PULJONG_350g_EST