Kevadine kikerherne-spinatisupp

Kevadine kikerherne-spinatisupp

Kogus: kahele

3 rohelise sibula vart

1 spl õli praadimiseks

1 purk kikerherneid

350 ml FoodStudio kanapuljongit

350 g spinatit

0,5 sidruni mahl

Soola

Serveerimiseks 100 g fetat

VALMISTAMINE

1. Tükelda sibul ning viska see õli ja sutsukese soolaga poti põhja keskmisel kuumusel praadima kuni sibul sutsu pehmeneb. Kulub ehk paar minutit.

2. Samal ajal haki spinat. Jämedama varreosa jupid viska kohe potti, õrnemad lehed jäta veel ootama.

3. Siis viska juurde kikerherned ning puljong, tõsta kuumust ja lase keema tõusta.

4. Lisa potti ka hakitud spinatilehed ning kuumuta veel paar minutit kuni lehed kokku vajuvad.

5. Siis tõsta pott tulelt ning surista saumikseriga kõik ühtlaselt siidiseks supiks.

6. Pigista sisse esialgu veerandi sidruni mahl. Maitse suppi, otsusta, kas on vaja soola või veel sidrunit lisada ning käitu vastavalt.

7. Serveerimisel pudista peale mõnusalt soolakat fetat.

FoodStudio_kana_PULJONG_350g_EST