Suvine köögiviljasupp sulatatud juustuga

Suvine köögiviljasupp sulatatud juustuga

Kogus: neljale

4-6 noort kartulit, tükeldatuna

3-4 porgandit, tükeldatuna

1/2 väike värske kapsa pead (ca 300 g), tükeldatuna

150 g värskeid herneid

30 g võid

750 ml FoodStudio kanapuljongit

150 g sulatatud juustu

Soola ja pipart

Värsket tilli

Näpuotsaga suhkrut

VALMISTAMINE

1. Pese hoolikalt kartulid ja porgandid. Vajadusel koori. Tükelda.

2. Pudista herned kaunade seest välja. Haki kapsas peenteks ribadeks. Sulata keskmisel kuumusel poti põhjas või ning hauta kapsast ja porgandit või sees mõned minutid.

3. Lisa puljong, lase keema tõusta ning lisa siis kartul ja herned. Keeda vaiksel tulel kümmekond minutit, kuni kartul ka köögiviljad on pehmed.

4. Lisa siis sulatatud juust. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral tibakese suhkruga.

5. Serveerimisel lisa värsket hakitud tilli.

FoodStudio_kana_PULJONG_350g_EST