Vürtsikas kanasupp

Vürtsikas kanasupp

Kogus: kolmele

750 ml FoodStudio kanapuljongit

3 kartulit (ca 250 g)

3 porgandit (ca 250 g)

1 varsselleri vars

2 küüslauguküünt

jupp värsket tšillit või tšillihelbeid (taluvuse järgi)

1 kanafilee (ca 200 g)

veidi õli praadimiseks

tilli peale puistamiseks

VALMISTAMINE

1. Koori kartulid ja porgandid ning haki suupärasteks tükkideks, samuti haki varsseller ja küüslauk. Lõika kanafilee õhukesteks viiludeks või ribadeks.

2. Kalla puljong potti ja lase keema tõusta. Samal ajal prae vähese õliga pannil tükeldatud kanafilee (pruunistada pole vaja) ning maitsesta see soola ja pipraga. Eemalda kanafilee pannilt ning pane pannile viilutatud porgandid, varsseller ja küüslauk, vajadusel lisa veidi õli juurde ja maitsesta segu tšilliga (võib kasutada kas tšillihelbeid või värsket tšillit). Prae pidevalt segades umbes 3 minutit.

3. Selleks ajaks peaks olema puljong keema tõusnud. Nüüd lisa puljongisse kartulid ning köögiviljad pannilt ja ka eelnevalt praetud kanafilee tükid. Keeda suppi keskmisel kuumusel, kuni kartul on valmis. Serveeri suppi värske tilliga.

FoodStudio_kana_PULJONG_350g_EST