Suvine köögiviljasupp sulatatud juustuga

Suvine köögiviljasupp sulatatud juustuga

Kogus: neljale


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

4-6 noort kartulit, tükeldatuna


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

3-4 porgandit, tükeldatuna


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

1/2 väike värske kapsa pead (ca 300 g), tükeldatuna


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

150 g värskeid herneid


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

30 g võid

750 ml FoodStudio kanapuljongit


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

150 g sulatatud juustu


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

Soola ja pipart


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

Värsket tilli


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

Näpuotsaga suhkrut

VALMISTAMINE

Pese hoolikalt kartulid ja porgandid. Vajadusel koori. Tükelda.

Pudista herned kaunade seest välja. Haki kapsas peenteks ribadeks. Sulata keskmisel kuumusel poti põhjas või ning hauta kapsast ja porgandit või sees mõned minutid.

Lisa puljong, lase keema tõusta ning lisa siis kartul ja herned. Keeda vaiksel tulel kümmekond minutit, kuni kartul ka köögiviljad on pehmed.

Lisa siis sulatatud juust. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral tibakese suhkruga.

Serveerimisel lisa värsket hakitud tilli.

FoodStudio_kana_PULJONG_350g_EST