Lillkapsariisi salat

Lillkapsariisi salat

Kogus: kolmele

1 lillkapsas

350 ml FoodStudio kanapuljongit

2 küüslauguküünt

200 g edamame ube (külmutatud)

50 g kuivatatud jõhvikid

lehtkapsast

rohelist sibulat

soolatud maapähkled

soola

värskelt jahvatud pipart

VALMISTAMINE

1. Tükelda lillkapsas hästi peeneks. Hea on seda teha köögikombainiga riivides. Pane potti või pannile lillkapsapuru, lisa puljong ja lase keema. Alanda kuumust. Keeda kuni puljong on imendunud, selleks kulub kõige rohkem 5 minutit.

2. Lisa hakitud küüslauk. Eemalda lehtkapsalt roots ja haki väiksemaks, lisa lillkapsale, puista juurde kuivatatud jõhvikad ja külmutatud oad. Kuumuta mõned minutid. Maitsesta soola ja pipraga.

3. Serveerimisel lisa hakitud roheline sibul ja maapähklid.

4. Paku iseseisva sooja salatina või liharoa lisandina.

FoodStudio_kana_PULJONG_350g_EST