Karulaugu ja valge oa supp
Karulaugu ja valge oa supp
Kogus: ühele
1 purk valgeid ube (400 g , millest ube 240 g)
350 ml FoodStudio kanapuljongit
suur peotäis (u 60 g) karulauku
maitsestamiseks: 1 sl sidrunimahla, soola, pipart, oliiviõli
lisaks: röstitud seemneid, krõbedaks praetud peekonit, parmesanilaaste, krutoone vm meelepärast
![](https://foodstudio.ee/tooted/wp-content/uploads/sites/2/2020/10/shutterstock_585424613-1.png)
VALMISTAMINE
1. Nõruta oad vedelikust. Tõsta potti koos kanapuljongi ja veidi väiksemaks tükeldatud karulauguga. Lisa ka veidi soola, sest valged oad tõmbavad puljongi soolasust kõvasti tagasi. Keeda u 5 minutit. Püreesta. Maitse suppi ja lisa vajadusel soola. Lisa ka musta pipart ja sidrunimahla.
2. Tõsta supp taldrikusse ja lisa omale meelepärast: pildil olevale supile lisati nt sortsuke oliiviõli, röstitud kõrvitsaseemned, karulauguõied ja viiluke krõbedat peekonit.
![FoodStudio_kana_PULJONG_350g_EST](https://foodstudio.ee/tooted/wp-content/uploads/sites/2/2023/08/FoodStudio_2023_mockup_PULJONG_350g_otsevaade_kana_EST.png)