Karulaugu ja valge oa supp
Karulaugu ja valge oa supp
Kogus: ühele
1 purk valgeid ube (400 g , millest ube 240 g)
350 ml FoodStudio kanapuljongit
suur peotäis (u 60 g) karulauku
maitsestamiseks: 1 sl sidrunimahla, soola, pipart, oliiviõli
lisaks: röstitud seemneid, krõbedaks praetud peekonit, parmesanilaaste, krutoone vm meelepärast
VALMISTAMINE
1. Nõruta oad vedelikust. Tõsta potti koos kanapuljongi ja veidi väiksemaks tükeldatud karulauguga. Lisa ka veidi soola, sest valged oad tõmbavad puljongi soolasust kõvasti tagasi. Keeda u 5 minutit. Püreesta. Maitse suppi ja lisa vajadusel soola. Lisa ka musta pipart ja sidrunimahla.
2. Tõsta supp taldrikusse ja lisa omale meelepärast: pildil olevale supile lisati nt sortsuke oliiviõli, röstitud kõrvitsaseemned, karulauguõied ja viiluke krõbedat peekonit.