Kevadine kikerherne-spinatisupp
Kevadine kikerherne-spinatisupp
Kogus: kahele
3 rohelise sibula vart
1 spl õli praadimiseks
1 purk kikerherneid
350 ml FoodStudio kanapuljongit
350 g spinatit
0,5 sidruni mahl
Soola
Serveerimiseks 100 g fetat
VALMISTAMINE
1. Tükelda sibul ning viska see õli ja sutsukese soolaga poti põhja keskmisel kuumusel praadima kuni sibul sutsu pehmeneb. Kulub ehk paar minutit.
2. Samal ajal haki spinat. Jämedama varreosa jupid viska kohe potti, õrnemad lehed jäta veel ootama.
3. Siis viska juurde kikerherned ning puljong, tõsta kuumust ja lase keema tõusta.
4. Lisa potti ka hakitud spinatilehed ning kuumuta veel paar minutit kuni lehed kokku vajuvad.
5. Siis tõsta pott tulelt ning surista saumikseriga kõik ühtlaselt siidiseks supiks.
6. Pigista sisse esialgu veerandi sidruni mahl. Maitse suppi, otsusta, kas on vaja soola või veel sidrunit lisada ning käitu vastavalt.
7. Serveerimisel pudista peale mõnusalt soolakat fetat.