Lillkapsariisi salat
Lillkapsariisi salat
Kogus: kolmele
1 lillkapsas
350 ml FoodStudio kanapuljongit
2 küüslauguküünt
200 g edamame ube (külmutatud)
50 g kuivatatud jõhvikid
lehtkapsast
rohelist sibulat
soolatud maapähkled
soola
värskelt jahvatud pipart
VALMISTAMINE
1. Tükelda lillkapsas hästi peeneks. Hea on seda teha köögikombainiga riivides. Pane potti või pannile lillkapsapuru, lisa puljong ja lase keema. Alanda kuumust. Keeda kuni puljong on imendunud, selleks kulub kõige rohkem 5 minutit.
2. Lisa hakitud küüslauk. Eemalda lehtkapsalt roots ja haki väiksemaks, lisa lillkapsale, puista juurde kuivatatud jõhvikad ja külmutatud oad. Kuumuta mõned minutid. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Serveerimisel lisa hakitud roheline sibul ja maapähklid.
4. Paku iseseisva sooja salatina või liharoa lisandina.