Suvine köögiviljasupp sulatatud juustuga
Suvine köögiviljasupp sulatatud juustuga
Kogus: neljale
4-6 noort kartulit, tükeldatuna
3-4 porgandit, tükeldatuna
1/2 väike värske kapsa pead (ca 300 g), tükeldatuna
150 g värskeid herneid
30 g võid
750 ml FoodStudio kanapuljongit
150 g sulatatud juustu
Soola ja pipart
Värsket tilli
Näpuotsaga suhkrut
VALMISTAMINE
1. Pese hoolikalt kartulid ja porgandid. Vajadusel koori. Tükelda.
2. Pudista herned kaunade seest välja. Haki kapsas peenteks ribadeks. Sulata keskmisel kuumusel poti põhjas või ning hauta kapsast ja porgandit või sees mõned minutid.
3. Lisa puljong, lase keema tõusta ning lisa siis kartul ja herned. Keeda vaiksel tulel kümmekond minutit, kuni kartul ka köögiviljad on pehmed.
4. Lisa siis sulatatud juust. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral tibakese suhkruga.
5. Serveerimisel lisa värsket hakitud tilli.