Hapuoblikasupp kartuli ja munaga

Hapuoblikasupp kartuli ja munaga

Kogus: neljale

u 4 kartulit

kaks peotäit hapuoblikaid

0,5 l FoodStudio kanapuljongit

3 keedetud muna

Soola

VALMISTAMINE

1. Lõika kartulid kuubikuteks. Pese hapuoblikad. Pikemad varred võid eemaldada. Kuumuta puljong keema ja lisa kartulid. Keeda pehmeks, selleks kulub 10-15 minutit.

2. Lisa hulka väiksemaks hakitud hapuoblikad ja keeda veel paar minutit. Maitsesta vajadusel soolaga.

3. Haki keedetud munad ja tõsta enne söömist supile.

4. Supp maitseb hea nii soojalt kui ka külmalt.

P.S. Kui sul satub olema suitsusinki, siis singitükikesed sobivad selle supi sisse lisandina samuti suurepäraselt.

FoodStudio_kana_PULJONG_350g_EST