Kanarisoto seente ja köögiviljadega

Kanarisoto seente ja köögiviljadega

Riis (pruun, punane või must)

Broilerifilee (kanafilee)

Või (rasva 82%)

Parmesani juust (rasva 30%)

FoodStudio kanapuljong

šampinjon

Paprika

Punane sibul (valikuline)

Sool (meresool või värviline)

Küüslauguküüs (valikuline)

Pipar

Vesi

VALMISTAMINE

1. Pruunista pannil natukeses võis tükeldatud kanafilee, paprika, seened ja küüslauk. Tõsta kõrvale.

2. Seejärel kuumuta pannil võis hakitud sibul ning lisa juurde riis. Sega läbi.

3. Seejärel vala peale puljong ja hauta pidevalt segades ja puljongit juurde valades kuni riis on pehme. Vajadusel võid juurde lisada ka vett.

4. Riisi valmistades lisa juurde eelnevalt pruunistatud köögiviljad ja kana.

5. Soovi korral maitsesta soola ja pipraga

6. Serveerides riivi peale parmesani juustu, mille võid soovi korral ka risotto sisse segada.

FoodStudio_kana_PULJONG_350g_EST