Nuudlisupp kanafileega
Nuudlisupp kanafileega
Riisinuudlid
Broilerifilee (kanafilee)
Oliiviõli
Porgand
Herned, värsked või külmutatud
Paprika
Sibul (valikuline)
Maitseks: küüslauguküüs (valikuline)
VALMISTAMINE
1. Haki sibul, küüslauk, porgand ja paprika ning tükelda kanafilee
2. Kuumuta poti põhjas tilk õli ja pruunista selles hakitud köögiviljad ning kana
3. Vala peale puljong ja lase keema tõusta. Soovi korral võid lisada juurde ka natuke vett
4. Keeda keskmisel kuumusel 5-10 minutit, kuni köögiviljad on pehmed
5. Lisa juurde riisinuudlid ja herned, hauta kaane all ligikaudu 4-5 minutit, kuniks nuudlid on valmis
6. Soovi korral maitsesta veel natukese soola ja maitserohelisega