Kreveti-kõrvitsarisoto küpsetatud lõhefileega
Kreveti-kõrvitsarisoto küpsetatud lõhefileega
Kaks peotäit risotoriisi
Pisut toiduõli
Klaasitäis FoodStudio kanapuljongit või FoodStudio kalapuljongit
Peotäis või kaks krevette
1 pakk FS Goods Pumpkin Pasta Sauce koorekastet
Kaks portsjonit luudest puhastatud lõhefileed
Soola maitsestamiseks
Killuke võid küpsetamiseks
VALMISTAMINE
1. Kuumuta kastmepannil pisut õli. Lisa riis ja kuumuta pidevalt segades umbes 5 minutit. Lisa puljong ning jäta väikesel kuumusel kaane alla hauduma. Iga viie minuti järel sega hoogsalt risoto läbi. Kui riis on peaaegu valmis, lisa kõrvitsa-koorekaste. Sega paari minuti vältel hoogsalt, et roog jääks siidine. Lisa krevetid, sega läbi ning jäta väikesele kuumusele tõmbama.
2. Vahepeal kui riis keeb, aseta kalafileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, maitsesta soola ja pipraga ning aseta neile peale killuke võid. Küpseta ahjus 180°C juures 5-10 minutit sõltuvalt fileede paksusest.
3. Serveeri risoto koos lõhefileega.