Kreveti-kõrvitsarisoto küpsetatud lõhefileega

Kreveti-kõrvitsarisoto küpsetatud lõhefileega

Kaks peotäit risotoriisi

Pisut toiduõli

Klaasitäis FoodStudio kanapuljongit või FoodStudio kalapuljongit

Peotäis või kaks krevette

1 pakk FS Goods Pumpkin Pasta Sauce koorekastet

Kaks portsjonit luudest puhastatud lõhefileed

Soola maitsestamiseks

Killuke võid küpsetamiseks

VALMISTAMINE

1. Kuumuta kastmepannil pisut õli. Lisa riis ja kuumuta pidevalt segades umbes 5 minutit. Lisa puljong ning jäta väikesel kuumusel kaane alla hauduma. Iga viie minuti järel sega hoogsalt risoto läbi. Kui riis on peaaegu valmis, lisa kõrvitsa-koorekaste. Sega paari minuti vältel hoogsalt, et roog jääks siidine. Lisa krevetid, sega läbi ning jäta väikesele kuumusele tõmbama.

2. Vahepeal kui riis keeb, aseta kalafileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, maitsesta soola ja pipraga ning aseta neile peale killuke võid. Küpseta ahjus 180°C juures 5-10 minutit sõltuvalt fileede paksusest.

3. Serveeri risoto koos lõhefileega.

FoodStudio_kala_PULJONG_350g_EST