Aedviljaborš
Aedviljaborš
200 g riivitud keedetud peeti
750 ml FoodStudio aedviljapuljongit
100 g värsket peakapsast
2 keskmist kartulit
1 keskmine kooritud sibul
1 keskmine porgand
Mõned küüned küüslauku
Veidi toiduõli
Soola
Sinepit
Musta pipart
Serveerimiseks hapukoort ja/või rohelist sibulat
VALMISTAMINE
1. Puhasta küüslauk ja haki koos sibulaga. Kuumuta potipõhjas väheses õlis ning vala peale aedviljapuljong. Kuumuta keemiseni ning lisa ribadeks tükeldatud kapsas ja porgand.
2. Keeda tasasel tule ja poole keetmise ajal lisa ka ribadeks tükeldatud kartulid. Kui aedviljad on pehmed, lisa riivitud keedupeet, kuumuta keemiseni ja maitsesta sinepi, vajadusel ka soola ja pipraga.