Lehtkapsapüreesupp
Lehtkapsapüreesupp
Kogus: neljale
2 sl oliiviõli või võid
1 sibul
1 porru
3 küüslauguküünt
2-3 vart rohelist sibulat
750 ml FoodStudio aedviljapuljongit
200 g lehtkapsast
100 g spinatit
1 purk (400 g) valgeid konservube
1 sl sidrunimahla
VALMISTAMINE
1. Koori sibul ja küüslauguküüned, haki peenemaks. Lõika porru valge osa ribadeks. Loputa spinat ja lehtkapsas. Eemalda lehtkapsa varred ja haki peenemaks.
2. Kuumuta poti põhjas õli ja passeri selles hakitud sibulat, küüslauku ja porrut. Kalla peale puljong ja lase keema. Nõruta ja loputa oad.
3. Lisa puljongisse oad, lehtkapsas, spinat ja roheline sibul.
4. Lase korraks keema tõusta ja püreesta sauseguriga.