Murusupp spargli ja hernega
Murusupp spargli ja hernega
Kogus: kolmele
1 spl võid
1 porru
2 kartulit
150 g sparglit
peotäis noori põdrakanepi varsi
peotäis karulaugulehti
100 g rohelisi herneid (külmutatud)
750 ml FoodStudio aedviljapuljongit
150 g peekonit
VALMISTAMINE
1. Tükelda porru valge osa. Koori kartulid ja tükelda. Sulata poti põhjas või ja lisa tükeldatud porru ja kartul.
2. Pruunista juurvilju potis paar minutit ja kalla peale puljong. Keeda kuni kartul on pehme, lisa tükeldatud spargel ja keeda veel mõni minut. Lõpuks lisa karulauk ja põdrakanep ning rohelised herned. Lase korraks keema ja võta pott tulelt. Püreesta sauseguriga või kasuta blenderit.
3. Haki peekon väikesteks kuubikuteks ja prae pannil krõbedaks. Nõruta majapidamispaberil liigne rasv ja puista supile.